Film tips!

Bryan är pappa till sin 17-åriga dotter Kim. Han slutatde att jobba inom CIA för att kunna bo nära sin före detta fru och dottern. Kims nya styvpappa gör allt för att vinna pluspoöng och tilllåter henne att resa med sin kompis Amanda till Paris.

Men en dag när Bryan och kim pratar i telefon med varandra så bryter sig några människohandlare in i lägenheten och kidnappar flickorna. Bryan som är förr har jobbat som CIA agent försöker hitta flickorna och han har bara 96 timmar på sig innan de säljs i ett främmande land och försvinner.

När 13-åriga Adriana kidnappas av människohandlare i Mexico City, sätter hennes 17-årige bror, Jorge, ut på en desperat uppdrag för att rädda henne. Någon hittar sedan en bild på henne på en internetsida som är ett hemligt internet sexslav auktion.hennes bror försöker få tag på kidnapparen innan hon säljs och försvinner och offret aldrig mer kan återvända. ( sorry för dålig information men jag är inte så bra på att översätta engelska texter, hoppas de duger )


Två amerikanska filmare reser till Calcutta och dokumenterar sina möten med de prostituerades barn i stadens horkvarter. Barnens mördrar är alltså prostituerade. Filmen är vinnaren av den 77:årliga oscarn för bästa dokumentär.

Det kommer fler filmtips ikväll !

Kommentarer
Postat av: Josephine

Taken är sjukt bra ! har inte sätt dom andra filmerna.

2011-05-26 @ 14:47:53
URL: http://josephinefornander.blogg.se/
Postat av: Miep

taken (L)

bra jobb med bloggen, coolt!

2011-05-27 @ 20:09:05
URL: http://miep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0